Skip to main content

Dierbare momenten

Van sommige momenten wil je graag een blijvende herinnering. Hier kan een prachtige aanleiding voor zijn.
Maar net zo goed is de aanleiding verdrietig of moeilijk. Bijvoorbeeld bij een naderend afscheid van iemand om wie je geeft.
Of misschien wil je iets wat voor jou van grote betekenis is professioneel laten vastleggen. Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol bewegend beeld van die bijzondere momenten op een later moment kan zijn.

Het in beeld brengen van persoonlijke verhalen en dierbare momenten hebben mijn bijzondere belangstelling. Kenmerkend voor mijn stijl van filmen zijn gedetailleerde en observerende scenes waar mensen in vertelvorm stilstaan bij hun leven. Of bij een onderwerp dat er voor hen toe doet: iets wat vaak een wezenlijk onderdeel uitmaakt van of betekenis geeft aan hun leven.

Hiermee maak ik een filmportret als blijvende herinnering. Als nalatenschap of om anderen te inspireren.

Dergelijke filmprojecten zijn lang niet altijd geschikt om te laten zien op deze website, omdat de inhoud ervan erg persoonlijk kan zijn. Mocht je geïnteresseerd zijn in of vragen hebben over het maken van een persoonlijke film, dan hoor ik dat graag van je. Ik kan je dan vertellen over mijn manier van werken, laten zien wat ik zoal gemaakt heb en hoe ik samen met jou een blijvende herinnering maak. Neem contact met me op als je hier vragen of ideeën over hebt, ik denk graag met je mee.