Skip to main content

Over mij

Ik ben Peter. Kenmerkend voor mijn stijl van filmen zijn gedetailleerde en observerende scènes waarbij mensen in vertelvorm stilstaan bij hun leven of bedrijf. Bij dát wat er voor hen toe doet; iets wat een wezenlijk onderdeel uitmaakt van of betekenis geeft aan hun leven of onderneming.

Naast zakelijke videocontent heeft het in beeld brengen van persoonlijke verhalen en dierbare momenten mijn bijzondere belangstelling.

Ik werk met professionele apparatuur, stel hoge eisen aan mijn werk en heb naast een fijnzinnig stijlgevoel ook veel aandacht voor detail. Ik hou niet van slordig- en onvolkomenheden en ben pas tevreden als degene voor wie ik werk dat ook is.

 

Naast filmmaker werk ik ook als sound engineer voor klassieke en akoestische muziek. In mij tref je een betrokken, positief ingestelde en bekwame opnameleider.

Daarnaast ben ik pianostemmer. Ooit geleerd omdat het goed van pas komt bij opnamesessies van klassieke pianomuziek. Inmiddels heb ik aan meer dan duizend piano’s en vleugels gewerkt en ongelooflijk veel bijzondere mensen ontmoet. Ik beschik over uitstekende referenties die ik graag met je deel.

Ik buig me graag over de vraag wat ik voor je kan betekenen. Dus als je belangstelling is gewekt, dan kijk ik ernaar uit om van je te horen en je te ontmoeten.