Skip to main content

Klantervaringen

Ik wil dat mijn klanten blij met en tevreden over me zijn. Daarom vraag ik ze wat ze van de samenwerking met mij vinden. Zij kunnen immers het beste aangeven wat ik doe en wat daarin waardevol voor hen is. Hun ervaringen lees je hier.

Een prachtige bedrijfsfilm heeft Peter voor ons gemaakt. Vooraf samen veel mooie en ook emotionele gesprekken gevoerd. Wij hebben Peter leren kennen als een oprechte man met heel veel betrokkenheid. Het eindresultaat is werkelijk geweldig. Peter werkt zeer nauwkeurig en is pas tevreden als wij dat ook zijn. Samenwerken met deze vakman is heel speciaal en zeker aan te raden!

Guus en Sylvia SanstraMonulights

Het is ontzettend fijn werken met Peter! Naast zijn professionele houding en hoge standaard van kwaliteit, is hij ook nog eens heel aardig en je kunt een goed gesprek met hem voeren. Hij wil écht dat het resultaat iets bijdraagt en dat bereikte hij in ons geval zeker. We zijn erg dankbaar voor de mooie films die hij voor Fabrieklassiek heeft gemaakt en zullen zeker weer de samenwerking aangaan.

Alexander ChaterFabrieklassiek

Peter zorgt ervoor dat je verhaal optimaal overkomt en hij laat je schitteren in je eigen filmpje. Hij ondersteunt je bij het vinden van de juiste woorden en kan ook goed optreden als interviewer. Je hebt tijdens het filmen en monteren echt het gevoel dat hij snapt wat je wilt vertellen. Een vakman!

Roelof WesterhofOrg-ID BV

Heeft een prachtig filmportret gemaakt van mijn vader die terminaal ziek was. Ook zeer goede geluidskwaliteit, hij kon ook goed anticiperen op situaties. Het bleek mooi weer en zo stelde hij voor om in de tuin te filmen. Dit bleken achteraf de mooiste beelden. Daarnaast een zeer prettige en professionele man om mee samen te werken.
Echt een aanrader.

Roos van Weelden

Een aantal keren heb ik inmiddels Peters hulp als opnameman ingeroepen. Het leidde iedere keer tot een erg plezierige samenwerking. De combinatie van zijn vakmanschap op technisch gebied en liefde voor klassieke muziek maakt Peter tot een bijzondere geluidsman. Zijn ervaring als pianostemmer is waardevol bij de opname van de klank van dit instrument. In zijn camerawerk onderscheidt hij zich door het oog voor detail waarmee hij uitvoeringen vastlegt.

Jeroen SnijderPianist

Peter is prettig om mee samen te werken. Hij excelleert in het geven van zowel goed advies als ruimte. Daarnaast levert hij topkwaliteit beeld en geluid door het gebruik van professionele apparatuur. Ik vond het prettig samenwerken!

Robin van Leur

Peter is een echte vakman. Hij heeft verstand van zaken en is fijn om mee te werken. Hij heeft voor PianoFest korte promovideo's en concertregistraties gedaan en die waren van hoge kwaliteit. Kan hem iedereen aanraden als je een mooie opname wilt laten maken van een optreden.

Lizzy BeekmanVoorzitter PianoFest

Peter is een betrouwbare pianostemmer en je ziet dat hij verstand van zaken heeft. Ook met vragen over mijn piano kan ik goed bij hem terecht. Met Peter heb ik ook een filmproject gedaan en ook hierin kwam zijn vakkundigheid goed naar voren. Hij werkt met professionele apparatuur. Omdat Peter vooruit denkt waren we ook niet al te veel tijd kwijt, alles keurig binnen de aangegeven tijd. Ik zou Peter zeker aanraden als filmmaker en pianostemmer. Ik vind het heel fijn om te werken met iemand die verstand van zaken heeft, nauwkeurig werkt en gewoon weet hij wat doet.

Ruth Baan

Peter kenmerkt zich door het vakmanschap van de ouderwetse ambachtsman, al beheerst hij de techniek van vandaag en morgen. Hij gaat pas filmen als hij volledig met je heeft doorgrond wat je wilt vertellen en dat met je heeft vertaald naar het verhaal van de film. Na het filmen werkt hij af tot in de puntjes, want the devil zit ook in the details. Zo dwingt hij het geluk af, want omdat hij werkelijk weet wat hij doet, vangt hij ook de dingen die zich niet laten voorbereiden.

Otto ReuchlinOprichter Peer-groep

Peter heeft een schitterende minidocumentaire over het scheepsmodel dat ik aan het maken ben samengesteld.
Hij deed dit met zeer veel zorg en heeft er iets schitterends van gemaakt. Door de rustige manier van filmen en zijn oog voor detail kon ik zien dat hij begreep hoeveel tijd en geduld er in zit.
Ook zijn grote interesse en de vragen die hij stelde laten zien dat Peter veel gevoel en kennis in zijn werk legt.

Berend Westerhof

Peter wil het echte verhaal zien te vangen in beeld en geluid. Door zijn oprechte nieuwsgierigheid stelt hij je vragen die jezelf ook aan het denken zetten waarom je iets doet en wat het voor je betekent. Gecombineerd met zijn vakmanschap als filmmaker is het een genot om met hem te werken. Ik zou iedereen die een verhaal met wat meer diepgang vast wil leggen, Peter van harte aan willen bevelen!

Paul Koenen

In alles wat hij doet tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden is zijn kennis en zijn kunde duidelijk zichtbaar.
Daarnaast legt Peter helder uit wat hij doet waardoor een leek als ik ontzettend veel leerde in die paar uurtjes dat Peter, met veel geduld, onze hoogbejaarde piano perfect stemde.
Ook wist hij met zijn warme persoonlijkheid direct een fijne sfeer te creëren waardoor het een plezier was hem over de vloer te hebben.
Ik kan het iedereen aanraden om met deze professional in zee te gaan.

Renée Arntz

Een zeer ervaren pianostemmer, waarbij de passie ervan af spat! Peter is een echte vakman. De “overpull-techniek” van Peter heeft mijn piano weer in de juiste stemming gebracht en heeft ervoor gezorgd dat mijn piano ook toonvast is. Ik heb mijn piano nog nooit zo goed horen klinken. Dank je wel!

Luuk Meijssen

Wat ben je een leuke en fijne pianostemmer, Peter! We hebben je met heel veel plezier ontvangen. Mijn zoon en dochter waren ontzettend enthousiast, dank je wel voor de uitgebreide uitleg en de bevlogenheid die je bracht, erg leuk!

Wenda Sondorp

Vol enthousiasme, kunde en bevlogenheid heeft Peter onze piano gestemd. Onze zoon van 9 was zeer geïnteresseerd in het mechaniek en mocht zelfs een aantal snaren zélf stemmen! Wat een betrokkenheid en daarnaast veel kennis over de piano in het algemeen. Boeiend om te horen.
De piano nodigt weer uit tot spelen. Dank!

Susanne Timmerman-Rosendahl

Wat klinkt onze piano weer mooi! Een reeds gebroken onderdeel toch weer kunnen repareren. Met geduld, passie en uitleg heeft Peter zoonlief weer gelukkig gemaakt! Tot over een half jaar!

Inge Mauritz

Kundige en gedreven stemmer. Neemt de tijd om zaken uit te leggen als je daarom vraagt, weet ook erg veel. In gesprekken blijkt ook zijn enthousiasme, gedrevenheid en grote liefde voor het instrument. Heeft bij mij na het stemmen ook nog de binnenkant van de vleugel gestofzuigd! Dat is pas toewijding.
En, ook niet onbelangrijk, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Peter-Jan Kleevens

Peter heeft onze piano, die al minstens 20 jaar niet meer gestemd en vrijwel over de gehele linie ruim een toon gezakt was, weer helemaal op toon gekregen. Hij klinkt weer als een klokje, vooral toen hij er zelf op speelde! Kortom: bij Peter ben je in deskundige en muzikale handen.

Cécile Ravesloot

Peter heeft geweldig werk geleverd aan onze piano! Die is bijna 90 jaar oud en was al vele jaren niet gestemd. Je kunt je voorstellen hoe dat klonk. Ik dacht echt dat onze piano kapot was. Ik nam contact op met Peter en hij kwam de volgende dag om de klus te klaren. Hij is supervriendelijk, positief, geduldig en uiterst deskundig.
Zijn enthousiasme en liefde voor piano's inspireert me. Ik voelde me zo op mijn gemak wetende dat onze piano in goede handen was! Hij deed suggesties om onze piano de komende jaren in goede staat te houden. Ik zal zeker weer gebruik maken van zijn diensten!

Shaakirah Chettiar

Peter heeft mijn Hoffmann piano zowel gestemd als de speelbaarheid beter afgeregeld en ik was zeer verrast over het resultaat! Hij klinkt geweldig en ik had niet verwacht dat de speelaard zoveel beter kon worden. Ook merk je als je met hem praat dat hij zeer deskundig is en veel liefde heeft voor zijn vak.
Mijn piano is nu in optimale staat voor opnamesessies.

Yarck (Jerke van den Braak)Pianist

Peter is een fijne persoonlijkheid en dat werkt door in het 'afstemmen' met de klant over de technische mogelijkheden van de te stemmen piano. Hij gaat heel professioneel te werk waarbij het in fase brengen van de pianosnaren om de juiste toon te krijgen een combinatie is van high tech apparatuur, precisiewerk en vakmanschap. Doordat Peter zelf pianist en musicus is begrijpt hij heel goed dat het voor pianisten en componisten zeer belangrijk is om te vertrouwen op de techniek van de piano en gaat heel zorgvuldig te werk om daarin te voorzien.

Gerardo Luis FloresComponist